Wandkleden, Portretten in textiel en dieren van bont... en nog een aantal bronzen beelden.
MIJN NIEUWE WERK
Fotogalerij
Exposities
Yvonne Visser
Interviews TV Drenthe
Contact
Projecten
Yvonne Visser - Bronzen Beelden

4x per jaar nieuwsbrief ontvangen? Prijslijst opvragen?

Nieuwsbrief 26 mei 2016
             English Version   
 

Beste Kunstvrienden!

Met deze nieuwsbrief nodigen wij u uit voor onze Eenmalige Beeldentuin 2016 en voor een bezoek aan onze stand op Art Laren.

BEELDENTUIN
Met veel plezier verwelkomen wij u vanaf Hemelvaartsdag 5 mei t/m zondag 8 mei op onze thuisbasis te Nijlande. 5 km van de A28 nabij Assen. Buiten in het groen tussen boerderij, werkplaats en atelier plaatsen wij tientallen beelden van Yvonne. Het kleinere werk treft u binnen in de toonzaal.

Er is weer veel nieuws te zien. Sinds vorig jaar Hemelvaart heeft Yvonne zo'n 18 series aan de collectie toegevoegd. Vaak kiest zij vondsten uit de natuur als basis voor haar beelden. Hierboven rechts ziet u de stoere 'Terra'. Links schommelt 'Flora' u tegemoet.

EDELSMID GREETJE

Van vrijdag t/m zondag is de veelzijdige edelsmid Greetje Sieders aanwezig. In haar oeuvre past zij een keur aan materialen en technieken toe. Dat levert bijzondere kunstwerkjes op! Rechts alvast een voorproefje: ring 'Vogelbadje'.


en dan ... MUZIEK !!!Gelukkig hebben we Duo Cortés weer bereid gevonden om op alle dagen kleine concertjes te geven. Yvonne Scholten en Charlie Poppen treden dan op met Zang, Harp- en Gitaarmuziek.

We hopen (nog steeds...) op mooi weer en veel bloesem in de boomgaard!

ART LAREN
Van 17-19 juni staan wij met een deel van de collectie op de Kiwani-kunstbeurs ART LAREN. Als u binnenkomt rechts stand 8. Het beursterrein ligt op de Brink en is open van 11:00 - 18:00.


HOF VAN SAKSEN
Met veel plezier exposeren wij in het nabij gelegen Hof van Saksen onze zeven grootste beelden.
Hof van Saksen is een stijlvol en exclusief vakantieresort. De beelden hebben een prachtige plaats gekregen langs de oprijlaan naar het hoofdgebouw. Wilt u Berendans, Mijn Vader, Friends en Slurfdans bekijken, dan is het slechts anderhalve km rijden. De overige beelden hebben wij dubbel en zijn dus ook in Nijlande aanwezig.


ZEGT HET VOORT
Heeft u kennissen die u met Yvonne haar werk wilt laten
kennismaken, stuurt u deze nieuwsbrief dan aub door. Als u hier uw e-mailadres achter laat dan sturen we u de prijslijst en houden wij u ongeveer 4x per jaar op de hoogte.

Maar nu eerst naar Nijlande!


Kom langs en geniet van muziek, sieraden en beelden.
5 mei t/m 8 mei dagelijks van 12:00 tot 17:00 uur.tot binnenkort!
 
Yvonne en Henk

Yvonne Visser en Henk Mellema
Nijlande 19
9452VA  NIJLANDE

info@yvonnevisser.nl
www.yvonnevisser.nl

www.art-melvy.com
+31 (0) 592-24 32 94
Henk mobiel: +31 (0) 6-41932911

Ons Adres in Google Maps:
 Verwijder mij uit het adressenbestand * * * Neem mij op in het adressenbestand