Yvonne Visser
Galerie
Exposities
Kontakt
Erhaeltlich bei
Interview TV
Yvonne Visser - Bronze Skulpturen

4x per jaar nieuwsbrief ontvangen? Prijslijst opvragen?

Nieuwsbrief 26 mei 2016
             English Version   
 

Beste Kunstvrienden!

Met deze nieuwsbrief nodigen wij u uit voor onze Eenmalige Beeldentuin 2016 en voor een bezök aan onze stand op Art Laren.

BEELDENTUIN
Met veel plezier verwelkomen wij u vanaf Hemelvaartsdag 5 mei t/m zondag 8 mei op onze thuisbasis te Nijlande. 5 km van de A28 nabij Assen. Buiten in het grön tussen börderij, werkplaats en atelier plaatsen wij tientallen beelden van Yvonne. Het kleinere werk treft u binnen in de toonzaal.

Er is weer veel nieuws te zien. Sinds vorig jaar Hemelvaart heeft Yvonne zo'n 18 series aan de collectie tögevögd. Vaak kiest zij vondsten uit de natuur als basis voor haar beelden. Hierboven rechts ziet u de störe 'Terra'. Links schommelt 'Flora' u tegemöt.

EDELSMID GREETJE

Van vrijdag t/m zondag is de veelzijdige edelsmid Greetje Sieders aanwezig. In haar öuvre past zij een keur aan materialen en technieken tö. Dat levert bijzondere kunstwerkjes op! Rechts alvast een voorpröfje: ring 'Vogelbadje'.


en dan ... MUZIEK !!!Gelukkig hebben we Duo Cortés weer bereid gevonden om op alle dagen kleine concertjes te geven. Yvonne Scholten en Charlie Poppen treden dan op met Zang, Harp- en Gitaarmuziek.

We hopen (nog steeds...) op mooi weer en veel blösem in de boomgaard!

ART LAREN
Van 17-19 juni staan wij met een deel van de collectie op de Kiwani-kunstbeurs ART LAREN. Als u binnenkomt rechts stand 8. Het beursterrein ligt op de Brink en is open van 11:00 - 18:00.


HOF VAN SAKSEN
Met veel plezier exposeren wij in het nabij gelegen Hof van Saksen onze zeven grootste beelden.
Hof van Saksen is een stijlvol en exclusief vakantieresort. De beelden hebben een prachtige plaats gekregen langs de oprijlaan naar het hoofdgebouw. Wilt u Berendans, Mijn Vader, Friends en Slurfdans bekijken, dan is het slechts anderhalve km rijden. De overige beelden hebben wij dubbel en zijn dus ook in Nijlande aanwezig.


ZEGT HET VOORT
Heeft u kennissen die u met Yvonne haar werk wilt laten
kennismaken, stuurt u deze nieuwsbrief dan aub door. Als u hier uw e-mailadres achter laat dan sturen we u de prijslijst en houden wij u ongeveer 4x per jaar op de hoogte.

Maar nu eerst naar Nijlande!


Kom langs en geniet van muziek, sieraden en beelden.
5 mei t/m 8 mei dagelijks van 12:00 tot 17:00 uur.tot binnenkort!
 
Yvonne en Henk

Yvonne Visser en Henk Mellema
Nijlande 19
9452VA  NIJLANDE

info@yvonnevisser.nl
www.yvonnevisser.nl

www.art-melvy.com
+31 (0) 592-24 32 94
Henk mobiel: +31 (0) 6-41932911

Ons Adres in Google Maps:
 Verwijder mij uit het adressenbestand * * * Neem mij op in het adressenbestand