TIMES are CHANGING
Photo gallery
Expositions
Yvonne Visser
Newsletter
Contact us
Interview TV
Yvonne Visser - Bronze Sculptures

Meer informatie?


U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief in het menu onder 'contact'. Daarmee ontvangt u ook de Logingegevens waarmee u de prijzen bij de beelden kunt zien. U kunt specifieke informatie per e-mail of telefonisch opvragen.

Wij werken de laatste jaren met series van max 8 exemplaren met vier Epreuves d'Artiste. In dat geval worden er maximaal 12 exemplaren van een beeld gegoten. Elk exemplaar is genummerd: 1/8;2/8;...; 8/8 en EAI/IV; EAII/IV;....; EAIV/IV.  Elk beeld krijgt zijn unieke certificaat van echtheid bijgeleverd.

Op enkele kleintjes na, zijn onze beelden hol gegoten waarna de kernmal is verwijderd. Hierdoor zijn zij ook voor buiten geschikt. Alle bronzen beelden die buiten staan verkleuren. Om glans te behouden en dit proces van verkleuring te vertragen dienen beelden die buiten worden opgesteld tweemaal jaarlijks in de was te worden gezet. Gebruik hiervoor een harde kwaliteit blanke meubelwas. Geen oliehoudende producten want die nemen de kleur weg. Door te ontvetten krijgt u de kleur dan wel weer terug.

Indien uw interesse in mijn werk is gewekt, kunt u hier prijzen opvragen. Voor meer informatie over en aanschaf van nog beschikbare beelden kunt u ons het gemakkelijkste per mail bereiken op info AT yvonnevisser.nl