Mochten Sie Preisen erhalten? Fur Messen und Ausstellungen eingeladen werden?
Yvonne Visser
Galerie
Exposities
Kontakt
Erhaeltlich bei
Interview TV
Yvonne Visser - Bronze Skulpturen

Beeld aanschaffen?


Als u overweegt een beeld aan te schaffen, neemt u dan contact met ons op voor een bezök aan onze eigen galerie Art-Melvy te Nijlande, voor een bezök onze stand op een van de Kunstbeurzen waaraan wij deelnemen of voor een bestelling via internet.

Wekelijks versturen wij beelden via PostNL en regelmatig brengen wij grotere beelden zelf. De eventüel bijkomende kosten zijn afhankelijk van het gewicht en de bestemming. Wij informeren u graag vrijblijvend.

Omdat wij werken met kleine series, is het wel belangrijk om voor uw komst te informeren of een beeld nog beschikbaar is. Dan kan het voor u gereserveerd worden. Indien u ons vraagt een beeld aan huis te leveren, sturen wij u een factuur per e-mail en versturen wij het beeld zodra wij de betaling ontvangen hebben.
Voor beelden die u aanschaft op beurzen of die in Nijlande worden afgehaald kunt u eventüel gebruik maken van onze kunstkoopregeling. Dan betaalt u 50% aan en de rest in maandelijkse termijnen. Wij rekenen 4% rente.

Op onze mobiele betaalautomaat accepteren wij: MAESTRO (PIN) betalingen, VISA, MASTERCARD, Bitcoins (BTC) en cash.
Bestellingingen via internet betaalt u na ontvangst van onze factuur in Euro's op onze rekening bij de TRIODOS bank, of in Bitcoins via onze paymentprovider BITPAY.