Nieuwsbrief - Uitnodigingen - Prijslijst
HET ROER IS OM
Fotogalerij
Exposities
Yvonne Visser
Interviews TV Drenthe
Contact
Nieuwsbrief/prijzen
Projecten
Art-Melvy Gallery
Yvonne Visser - Bronzen Beelden

Meer informatie?


U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief in het menu onder 'contact'. Daarmee ontvangt u ook de Logingegevens waarmee u de prijzen bij de beelden kunt zien. U kunt specifieke informatie per e-mail of telefonisch opvragen.

Wij werken de laatste jaren met series van max 8 exemplaren met vier Epreuves d'Artiste. In dat geval worden er maximaal 12 exemplaren van een beeld gegoten. Elk exemplaar is genummerd: 1/8;2/8;...; 8/8 en EAI/IV; EAII/IV;....; EAIV/IV.  Elk beeld krijgt zijn unieke certificaat van echtheid bijgeleverd.

Op enkele kleintjes na, zijn onze beelden hol gegoten waarna de kernmal is verwijderd. Hierdoor zijn zij ook voor buiten geschikt. Alle bronzen beelden die buiten staan verkleuren. Om glans te behouden en dit proces van verkleuring te vertragen dienen beelden die buiten worden opgesteld tweemaal jaarlijks in de was te worden gezet. Gebruik hiervoor een harde kwaliteit blanke meubelwas. Geen oliehoudende producten want die nemen de kleur weg.

Indien uw interesse in mijn werk is gewekt, kunt u eerst kijken of er bij u in de buurt werk te zien is op kunstbeurzen (dat doen wij als Art-Melvy Gallery) of op exposities. Deze vindt u in het menu links onder 'Exposities'.

Voor de grootste collectie kunt u ons het beste in Nijlande op afspraak  bezoeken.
Eenmaal per jaar stellen wij ons atelier en de werkplaats open voor publiek. Dan richten wij ook een beeldentuin in:
* vier dagen van Hemelvaartsdag tot en met de zondag daarop volgend.
Zie foto's op www.art-melvy.com

Naast deze evenementen bent u het gehele jaar door welkom op afspraak in Nijlande: 0592 243294 of info@yvonnevisser.nl
Als u vervolgens overweegt een beeld aan te schaffen, klik dan hier voor meer informatie.