Wandkleden, Portretten in textiel en dieren van bont... en nog een aantal bronzen beelden.
MIJN NIEUWE WERK
Fotogalerij
Exposities
Yvonne Visser
Interviews TV Drenthe
Contact
Projecten
Yvonne Visser - Bronzen Beelden

NIEUWSBRIEF 25 januari 2010,                             English version
 
In deze nieuwsbrief treft u uitnodigingen om op 30 en 31 januari ons Atelier in Nijlande te bezoeken en een uitnodiging om ons in Brussel op de Affordable Art Fair te bezoeken. We blikken terug op de afgelopen maanden en informeren u over onze huidige bezigheden.
 
1.OPEN ATELIERROUTE op 30 en 31 januari.
Komend weekend, op zaterdag 30 en zondag 31 januari, stellen wij onze boerderij en atelier weer open voor publiek. Wij nemen deel aan de Kunstroute van de gemeente Aa en Hunze.  Beide dagen  van 11.00 uur tot 17.00 uur.  Voor degenen die meer kunstenaars willen bezoeken hebben wij folders met routebeschrijving klaarliggen. U kunt de folder ook hier downloaden.
Onder punt 3 leest u welk nieuw werk u bij ons kunt bekijken.
 
2. AFFORDABLE ART FAIR BRUSSEL van 4 (preview) t/m 8 februari.
Wij verheugen ons er op om ook aan de Belgische versie van deze succesvolle internationale beurs deel te nemen. Op de prachtige lokatie "Tour et Taxis" gedurende vijf dagen, van donderdag 4 tot en met maandag 8 februari. De preview op donderdag is uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Charitynight op vrijdagavond. Wij nemen deel met onze Art-Melvy Gallery.  Stand D.5. Op onze galerie website kunt u ook de schilders die meegaan zien:  Agnes van Rijen, Helene Gregoire, EBAUX (ofwel Rudolf Hellebaut) en Jan Jansma. Kijk voor openingstijden op de website van de organisatie.
Stelt u toegangskaarten op prijs? Reageer dan met dit e-mail en vermeldt u het aantal personen, de dag (preview, charitynight of overige dagen) en uw postadres. Wij sturen u de kaarten dan per ommegaande toe. Maar slechts zolang de voorraad strekt!
 
3. TERUGBLIK
Afgelopen maand zijn twee werken van Yvonne in de openbare ruimte onthuld.
A. Het beeld voor de Vinkenbuurt is onder toeziend oog van de gehele buurt op zaterdag 12 december onthult. Dat was het sluitstuk van een leuk traject waarbij de kinderen van het buurtschap ook waren betrokken. Zij kwamen in november een ochtend zelf beelden maken in ons Atelier. U kunt het beeld vinden op de volgende positie: beeld Vinkenbuurt
Meer informatie treft u in deze krantenartikelen. Stentor en De Weekkrant   
B. Ook in december werd het beeld 'Domus' onthuld. Dit nest met twee vogels heeft Yvonne in opdracht van woningcorporatie Acantus gemaakt voor het appartementencomplex Hommesflat aan het Hommesplein te Winschoten.
 
4. HUIDIGE BEZIGHEDEN
1. De afgelopen weken heeft Yvonne gewerkt aan drie nieuwe grote beelden. U kunt het weekend kennis nemen van de wasmodellen van 'Dansende Beren' en de 'HazenBank'. Ontwerpschetsen van deze driezits bank, die bestaat uit drie hazen waarbij je op schoot kunt zitten, kent u misschien uit haar fotoboek. Ten derde maakte zij in opdracht een schaatsend echtpaar. Een unicum dat al in brons is gegoten.
De Beren gaan met vier andere grote beelden in maart naar de Keukenhof. De bank zou ook graag mee willen, maar gezien de investering in gietkosten zoeken we voor het eerste exemplaar liever eerst een 'geinteresseerde'.
2. Recent hebben wij een kwartetspel ontwikkeld. Het Yvonne Visser Kwartet. Heeft u geen gelegenheid ons te bezoeken en wilt u het thuis ontvangen, maak dan 12,50 (incl verzendkosten) over op onze ING rekening 1825269 tnv Melvis onder vermelding van uw adres en Kwartet. Wij sturen u het spel dan zsm toe.
 
5. VOORUITBLIK
Wij exposeren vanaf 18 maart tot 16 mei met enkele van onze grotere beelden in de Keukenhof te Lisse.
 
met vriendelijke groeten en graag tot ziens,
 
Yvonne Visser en Henk Mellema
Tel: +31 (0)592 243294
GSM Henk: +31 (0)6 4193 2911
 
PRIJZEN BIJ DE BEELDEN ZIEN?:
1. klik op het boompje linksboven in het menu
2. gebruikersnaam is:     gast
3. wachtwoord is:        alleprijzen
Nu is bij elk beschikbaar beeld de prijs te zien.